Maatwerk, advies en persoonlijke begeleiding

Online of op locatie, begeleid ik organisaties bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van leiderschap en organisatie. Je kan als individu of team bij me terecht voor een maatwerkprogramma, advies en persoonlijke begeleiding. Daarnaast verzorg ik de workshops: 'Van chaos naar orde' en 'Leiderschap voorbij het denken.' 

Leiderschapsontwikkeling (maatwerk)

Wil je het (individuele of collectieve) leiderschap in je organisatie versterken en heb je behoefte aan een wetenschappelijk onderbouwd leiderschapsprogramma, dat aansluit bij de (complexe) opgaven van je organisatie? Durf je het hierbij aan om van de gebaande paden af te stappen en het gewenste leiderschap niet alleen te ontwikkelen vanuit het hoofd, maar ook vanuit het lijf? Neem contact met mij op. In de ontwikkeling en uitvoering van de programma’s werk ik nauw samen met hoogleraren, topdocenten en ervaren gastsprekers uit mijn netwerk. 

Van chaos naar orde: leren omgaan met complexe vraagstukken (workshop)

Voor publieke leiders en professionals die te maken hebben met complexe vraagstukken verzorg ik de workshop 'Van chaos naar orde'. In deze workshop krijg je inzicht in wat complexe vraagstukken zijn, hoe deze vraagstukken zich verhouden tot andere typen vraagstukken en wat het omgaan met complexe vraagstukken van (jouw) leiderschap vraagt. Naast actuele wetenschappelijke inzichten krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je dit leiderschap  kunt leren en inzetten in je eigen werkpraktijk. 

Workshop: Leiderschap voorbij het denken

Laat je uitdagen om eens op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken. Tijdens deze workshop leer je, aan de hand van actuele wetenschappelijke inzichten en werkgerelateerde yoga-en meditatie-oefeningen (waar je absoluut niet lenig voor hoeft te zijn) om:

  1.  Diepgaand te reflecteren op je talenten en ontwikkelpunten,
  2.  Meer verbinding te maken met jezelf en je omgeving,
  3.  Meer bewust te worden van je lichaamshouding en het effect daarvan op anderen,
  4.  Op een ontspannen manier met uitdagende situaties om te gaan,
  5.  Met daadkracht richting te geven aan je eigen (leiderschaps) toekomst.

Interim & Advies

Heb je tijdelijk een leiderschapsexpert, organisatie-adviseur of manager nodig? Iemand die buiten de gebaande paden kan denken en werken, maar ook orde en structuur kan brengen? Laten we de mogelijkheden bespreken.